Επιβράβευση Μέλους
GFC logo for fifty years of ferry services in greece

Μιλάμε την Γλώσσα σας !
+ 30 2810 529 000 (60 Γραμμές)

FAQs

Είναι πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών, προσφορά του Greekferries Club. Αν ταξιδεύετε συχνά με πλοίο και μας προτιμάτε πάντα για την κράτηση και την έκδοση των εισιτηρίων σας, σας ανταμείβουμε με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις ακόμα και με επιστροφή χρημάτων μετά από ορισμένα ταξίδια. Το πρόγραμμα βασίζεται στο ταξίδι. Για κάθε ταξίδι που κάνετε σας πιστώνουμε τα μίλια που ταξιδέψατε. Συμπληρώνοντας ένα αριθμό Μιλίων σας επιστρέφουμε χρήματα τα οποία συμψηφίζονται με το κόστος του επόμενου ταξιδιού σας, εισιτηρίου σας.

Είναι μία εταιρεία ΑΕ, ένα Ελληνικό τουριστικό γραφείο το οποίο ασχολείται 50 χρόνια με την ναυτιλία και τα ταξίδια με πλοία. Υπήρξε 15 χρόνια κεντρικό πρακτορείο των ναυτιλιακών Superfast Ferries & Blue Star Ferries. Τα έτη 2008-2011 βραβεύεται από τις Μινωικές Γραμμές ως ο μεγαλύτερος παραγωγός / πράκτορας, έκδοσης εισιτηρίων επιβατών και οχημάτων στις γραμμές της Ιταλίας, παγκοσμίως.

Το Greekferries Club έχει 300.000 Μέλη σε όλο τον κόσμο.
Από το 1995 είναι παρών με on line συστήματα κράτησης
και έκδοσης εισιτηρίων πλοίων με τα sites :

www.greekferries.gr,www.ferries-booking.com,
www.greece-ferries.comκαι www.ferries-greece.com.

Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, από 25 στελέχη της επιχείρησης, είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει, σε οκτώ μητρικά ομιλούμενες γλώσσες, για κάθε σας απορία σχετικά με πλοία και ταξίδια σε όλη Μεσόγειο.

Όχι, δεν χάνετε τίποτα. Αυτά που εμείς σας προσφέρουμε είναι επί πλέον από ότι δικαιούστε ως Μέλος κάποιας ναυτιλιακής. Γι’ αυτό κάνοντας την κράτησή σας μαζί μας καταχωρούμε στο σύστημα και τον κωδικό που έχετε με την ναυτιλιακή, ώστε να μην χάσετε τα προνόμιά σας.

Μας κάνετε μια απλή αίτηση ( ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ) με τα στοιχεία σας από τις ιστοσελίδες μας ή απευθείας στα γραφεία μας. Η αίτηση μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά στο 801 300 30 33. Για να συμμετάσχετε, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σας δώσουμε μία κάρτα Μέλους με τον προσωπικό σας ID κωδικό και εσείς να την ενεργοποιήσετε. Ενεργοποιώντας την κάρτα ενεργοποιείται και ο λογαριασμός σας.

Αν κάνετε την εγγραφή σας στα γραφεία μας, σας δίνουμε την κάρτα απευθείας. Αν η εγγραφή σας γίνει μέσω των ιστοσελίδων μας, τηλεφωνικά ή με email, τότε σας δίνουμε το νούμερο της κάρτας (ID κωδικό), ώστε να μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε άμεσα για κάποιο εισιτήριο και σας στέλνουμε την κάρτα με το ταχυδρομείο (αν το ζητήσετε) πληρώνοντας αποστολή 10 ευρώ. Διαφορετικά, μπορείτε να μας ζητήσετε να σας την στείλουμε με την πρώτη αποστολή εισιτηρίων.

Για κάθε 2.000 μίλια που θα ταξιδέψετε παίρνετε ως Δώρο 30 ευρώ. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μπορείτε να τα εξαργυρώσετε για να ταξιδέψετε με όποια εταιρεία ή πλοίο θέλετε. Σε όποια διαδρομή θέλετε. Είτε στο εσωτερικό είτε στο Εξωτερικό. Τα μίλια σας μετράνε!

Με την εγγραφή σας, σας κάνουμε Δώρο 1.000 Μίλια.
Αν μας συστήσετε και 5 φίλους, σας κάνουμε Δώρο άλλα 100 Μίλια (5 x 20).

Στη σελίδα μας με τις προσφορές, ανακοινώνουμε επιπλέον ειδικές εκπτώσεις για τα Μέλη μας, για συγκεκριμένα δρομολόγια και ημερομηνίες. Επίσης προσέξτε ότι ως μέλος του Greekferries Club δεν χάνετε τα δικαιώματά σας αν ανήκετε και σε κάποιο άλλο club κάποιας ναυτιλιακής.

Στην αρχική μας σελίδα, Homepage υπάρχει ένα σύστημα υπολογισμού μιλίων ανάλογα με το δρομολόγιο που θα επιλέξετε. Κάντε μια δοκιμή και δείτε πόσα μίλια θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας για το ταξίδι που έχετε προγραμματίσει. Για κάθε σας ταξίδι, με την κράτησή σας, τα ανάλογα μίλια προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας. Στο λογαριασμό σας βλέπετε αναλυτικά τα μίλια που έχετε συλλέξει από τα ταξίδια σας.

Εφόσον γίνετε Μέλος του Bonus per Mile θα έχετε και έναν “προσωπικό λογαριασμό.” Σε αυτόν τον λογαριασμό καταγράφονται τα στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email, αριθμός κάρτας Μέλους κτλ. τα οποία αποθηκεύονται σε Secure Server και αποτελούν προσωπικά δεδομένα. Αυτός ο λογαριασμός είναι αυστηρά προσωπικός, και είναι προσβάσιμος μόνο από εσάς με τους κωδικούς που θα λάβετε κατά την εγγραφή σας.

Αφού κάνετε log in στον προσωπικό σας λογαριασμό μπορείτε να δείτε το ιστορικό των ταξιδιών σας, δηλαδή πού και πότε ταξιδέψατε, τα Μίλια που συλλέξατε από κάθε δρομολόγιο, τα ταξίδια που έχετε κλείσει αλλά δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμα. Αντίστοιχα θα δείτε τα Μίλια που έχετε ήδη εξαργυρώσει, τα Μίλια που θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας μόλις πραγματοποιήσετε τα σχεδιασμένα ταξίδια, πόσα Μίλια έχετε υπόλοιπο και πώς μπορείτε να τα εξαργυρώσετε.

Μπορείτε σε ένα ειδικό πεδίο που παρέχεται μέσα από το λογαριασμό σας, να εισάγετε τα μίλια που θέλετε να εξαργυρώσετε (μίνιμουμ 2.000). Εάν επιλέξετε ‘εξαργύρωση’, τότε θα λάβετε ένα ειδοποιητικό email με έναν κωδικό. Αυτός ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επόμενη κράτησή σας, ώστε το σύστημα κρατήσεων να αφαιρέσει αυτόματα από το κόστος των εισιτηρίων τα κέρδη σας από τα Μίλια.

Όχι, γιατί μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας επομένως μόνο εσείς μπορείτε να εξαργυρώσετε τα μίλια σας.

Ναι. Μπορείτε μέσα από το λογαριασμό σας να εξαργυρώσετε μίλια-πόντους και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό έκπτωσης που θα σας δώσει το σύστημα σε μία κράτηση όπου δεν ταξιδεύετε εσείς π.χ. για ταξίδι συγγενικού προσώπου ή αν κάνετε δώρο ένα ταξίδι σε κάποιον φίλο. Προσέξτε όμως ότι ναι μεν μπορείτε να επωφεληθείτε της έκπτωσης, αλλά εφόσον δεν ταξιδεύετε εσείς οι ίδιοι δεν θα κερδίσετε μίλια-πόντους από το συγκεκριμένο ταξίδι.

Όχι δεν μπορείτε. Κάθε λογαριασμός Μέλους είναι ατομικός και προστίθενται μίλια μόνο από ταξίδια που πραγματοποιεί ο ίδιος ο καρτούχος. Εισάγοντας τον αριθμό κάρτας σας σε κράτηση τρίτων, το σύστημα δεν θα μπορέσει να ταυτοποιήσει τα ονόματα των επιβατών με την κάρτα άρα δεν θα πιστωθούν μίλια-πόντοι στον λογαριασμό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας γνωρίζοντας μας τον αριθμό της Βοnus per Mile κάρτας σας καθώς και τα στοιχεία του ταξιδιού που δεν καταχωρήθηκε στο λογαριασμό σας.

Στέλνοντας μας email μέσα από τις ιστοσελίδες μας ή τηλεφωνώντας στο 801 300 30 33 από όλη την Ελλάδα και από κινητά με αστική χρέωση.

Αν την βρει κάποιος δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει διότι δεν έχει τους κωδικούς σας.

Αν θυμάστε το νούμερο της κάρτας μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε ταξίδια και τα μίλια θα πιστώνονται στο λογαριασμό σας. Αν θέλετε νέα κάρτα θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μεταφέρουμε τον παλαιό σας λογαριασμό και υπόλοιπο κάτω από την νέα κάρτα και το νέο της νούμερο.

Μέσα από τον λογαριασμό σας μπορείτε να κάνεις τις αλλαγές που θέλετε, εφόσον αυτές επιτρέπονται πχ αλλαγή email, τηλεφώνου κτλ.

Ασφαλώς και μπορείτε να αλλάξετε ημερομηνίες ταξιδίου ανά πάσα στιγμή αρκεί να το επιτρέπουν οι όροι της ναυτιλιακής με την οποία ταξιδεύετε.

Σε περίπτωση που πρέπει να ακυρώσετε μία κράτηση η οποία είχε έκπτωση από εξαργύρωση μιλίων, ισχύουν τα ακόλουθα:

α) αν μετά την εξαργύρωση των πόντων χρειάστηκε να πληρώσετε μέρος του εισιτηρίου και το ποσό αυτό καλύπτει τα ακυρωτικά της ναυτιλιακής, τότε σας επιστρέφουμε τη διαφορά (πληρωτέο ποσό μείον τα ακυρωτικά) και τα εξαργυρωμένα μίλια ξανα-πιστώνονται στο λογαριαμό σας.

β) αν μετά την εξαργύρωση των πόντων το εισιτήριό σας ήταν δωρεάν ή το ποσό που κληθήκατε να πληρώσετε δεν καλύπτει τα ακυρωτικά της ναυτιλιακής, τότε μπορείτε να μετατρέψετε το εισιτήριο σε ΑΝΟΙΧΤΟ και να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενο ταξίδι.

Όχι, η κάρτα συμμετοχής στο πρόγραμμα Bonus per Mile δεν αποτελεί επίσημο έγγραφο.

Για να κάνετε μια κράτηση για ένα σας ταξίδι με την Greekferries Club υπάρχουν πολλοί τρόποι.

Επιλέξτε αυτόν που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Έρχεστε στα γραφεία μας (Greekferries Club Building)
– Κουνάβων 33, Γιόφυρος, Ηράκλειο Κρήτης
Το προσωπικό μας σας βοηθάει με την κράτησή σας και περνάει τα μίλια-πόντους στην κάρτα σας. Πληρώνετε τα εισιτήριά σας με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard ή American Express).

Τηλεφωνικά στο νούμερο 801 300 30 33
Πανελλαδικός αριθμός με αστική χρέωση από σταθερά και κινητά. Πάλι με τη βοήθεια του προσωπικού μας κάνετε την κράτησή σας και τα μίλια-πόντοι περνιούνται στο λογαριασμό σας. Για την πληρωμή θα πρέπει να μας δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και να γίνει άμεση χρέωση των εισιτήριων σας. Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος να παραλάβετε τα εισιτήριά σας είναι να σας δώσουμε τον κωδικό κράτησης και με την ταυτότητα σας να τα παραλάβετε από το λιμάνι την μέρα και ώρα που θα ταξιδέψετε.

Μέσω των ιστοσελίδων μας
www.greekferries.gr,www.ferries-booking.com,
www.greece-ferries.com καιwww.ferries-greece.com.
Επιλέξτε την on line φόρμα κράτησης, και απλά ακολουθήστε τα βήματα. Θα συναντήσετε ένα ειδικό πεδίο όπου θα εισάγετε τον αριθμό της κάρτας μέλους σας και τα μίλια-πόντοι θα προστεθούν αυτόματα στον λογαριασμό σας.